Problemløsing

 

Jeg finner ikke tannhjulet «Configuration»

Tannhjulet skal finnes helt til høyre på verktøylinja i epostvinduet i Outlook, under fanen «Hjem». Hvis du ikke finner tannhjulet som heter «Configuration», er det sannsynligvis fordi den ikke er slått på i Outlook. Her er hvordan du fikser dette:

Steg Tilleggsinformasjon
  1. Trykk på «Windows»-knappen på oppgavelinja, skriv inn «Programvaresenter» og trykk på programmet som dukker opp.
skjermbilde av windows-vinduet når man søker
  1. Skriv «vk» i søkefeltet oppe til høyre, og trykk på forstørrelsesglasset.
Skjermbilde av programvaresenteret
  1. Trykk på programmet «Fiks: – Reinstaller VK-møte/ Video Conference-tillegg»
Bilde av programikonet Fiks - Reinstaller VK-møte
  1. Klikk «Installer»
Bilde av programdetaljer, med en synlig knapp
  1. Trykk «OK» på begge varslene som dukker opp.
Outlook lukkes automatisk etter reinstalleringen
  1. Åpne Outlook
Tannhjul-knapp med teksten Configuration under Nå vil du finne tannhjulet helt til høyre på «Hjem»-fanen i e-postvinduet i Outlook.

Når du nå har fått opp tannhjulet, må du følge instruksjonene under.

 

Jeg finner ikke knappen «Videomøte»

Knappen som heter «Videomøte» finnes ikke i kalenderen, men når man åpner en ny avtale eller et nytt møte. Man åpner et nytt møte ved å trykke på «Nye elementer» og deretter «Møte». Hvis du ikke finner knappen med «Videomøte», kan det være fordi Outlook-kontoen din ikke er koblet sammen med videoklienten din. Slik kopler du de sammen:

Steg Tilleggsinformasjon
  1. Første gang du inviterer til et videomøte, må du trykke på tannhjulet som heter «Configuration»
Tannhjul-knapp med teksten Configuration under Knappen finnes helt til høyre på «Hjem»-fanen i e-postvinduet i Outlook. (Trykk her hvis du ikke ser en slik knapp)
  1. Skriv inn «ditt-brukernavn»@meet.statped.no i brukernavnfeltet og samme passord som du logger på PC i passord-feltet, og trykk «Login».
Når det står «You have successfully logged in» med grønn skrift, kan du lukke konfigurasjonsvinduet (ved å trykke «Close», eller «X» oppe i hjørnet).

Når du nå har logget inn med «Configuration», kan du følge den vanlige oppskriften på forrige side. Følg lenken under for å gå tilbake dit.

Opprette og gjennomføre